Muskaripellen taikapeitto -cd

Muskaripellen taikapeitto -cd

20,00

Muskaripellen Taikapeitto kuljettaa eri vuodenaikoihin. Laulut liikuttavat kehoa ja tunteita ja kutsuvat liikkumaan ja musisoimaan, mutta myös hiljentymään musiikin kuunteluun. Muskaripellen taikapeitto on jatkoa suosituille Muskaripellen lauluja – ja Muskaripellen matkassa –lastenlevyille.

Product ID: 6236

Kuvaus

Muskaripellen Taikapeitto kuljettaa eri vuodenaikoihin.

Syksyllä voimme tanssia Värilehtien kanssa, kuunnella kuinka Rummut soi ja katsoa, millainen on Peikon pesä. Myös Variksen lentoon on hauska lähteä mukaan.

Talvella syttyy Pieni kynttilä ja voimme seurata Lumihiutaleen kaunista lentoa. Lumesta rakentuu myös Oma lumiukko.

Kevät tuo tullessaan Auringon voiman ja voimme kurkistaa Siilin pesään. Silloin On hauskaa leikkiä yhdessä, käynnistää Lentokone ja huomata, kuinka Kevät saa meidät laulamaan, soittamaan ja laulamaan ja odottamaan kesää.

Tälle levylle on kerätty helmiä Esa Lamposen laajasta sävellys- ja sanoitustuotannosta. Kaikki laulut ovat syntyneet Lystileikin muskareissa 25 vuoden aikana.

Laulut liikuttavat kehoa ja tunteita ja kutsuvat liikkumaan ja musisoimaan, mutta myös hiljentymään musiikin kuunteluun. Laulut tuovat musisoinnin iloa koteihin, varhaiskasvatukseen ja muskareihin.

Cd:n ohella lauluista on saatavilla myös Muskaripellen taikapeitto -nuottikirja.