Muskaripellen matkassa -nuottikirja

Muskaripellen matkassa -nuottikirja

12,00

Kaikki Muskaripellen matkassa -cd:n laulut nuotteina. Nuotit on piirretty perinteisillä nuoteilla sekä kuvionuoteilla, joiden avulla soitto onnistuu helposti. Kuvionuotit on esitelty tarkemmin kirjan lopussa.

Product ID: 2600

Kuvaus

Tervetuloa Muskaripellen laulujen maailmaan!

Muskaripelle on satuhahmo, joka toivottaa lapset Lystileikin muskareissa viikoittain mukaan musiikin maailmaan. Muskaripellen matkassa -nuottikirja on tehty johdattamaan lapsia eri teemoihin, tarinoihin ja seikkailuihin. Laulut liikuttavat kehoa ja tunteita ja kutsuvat laulamaan, liikkumaan ja musisoimaan, mutta myös hiljentymään musiikin kuunteluun. Samalla lauluissa on myös vahva pedagoginen lähtökohta.

Muskaripellen matkassa –nuottikirja on jatkoa aikaisemmin ilmestyneelle Muskaripellen lauluja –nuottikirjalle. Nuottikirjan lauluista on myös tehty CD, joten laulu ja leikki voi jatkua myös musiikkia kuunnellen.

Tähän nuottivihkoon on valittu Esa Lamposen lauluista suosituimpia kappaleita. Nuotit on piirretty perinteisillä nuoteilla sekä kuvionuoteilla, joiden avulla soitto onnistuu helposti. Kuvionuotit on esitelty tarkemmin kirjan lopussa.

Laulut on sovitettu siten, että niitä voi helposti säestää kotona, päivähoidossa ja muskareissa. Joissakin kappaleissa nuottikuvaan on merkitty sulkumerkkien sisään vaihtoehtoinen ja vähän vaikeampi soinnutus. Tämä vaikeampi soinnutus on sama kuin Muskaripellen matkassa –levyllä.

Muskaripellen matkassa –CD ja nuottikirja on toteutettu Lystileikki ky:n ja Musiikkikeskus Resonaarin yhteistyönä.